dinsdag 14 augustus 2012

Op zoek naar de Bultrug?

Na het nieuws over de waarneming van de Bultrug bij de Rotterdamse haven, hebben we net even contact gehad met de schipper van de Sirius. Hij gaat sowieso uitkijken naar het dier de komende dagen. En vooral morgenavond als wij onze laatste Sunset Safari met hem varen.

Maar we hebben ook gelijk even de mogelijkheid bekeken om een extra "Bultrug-tocht" te organiseren één van de komende dagen. Op vrijdag is het schip beschikbaar. We weten natuurlijk nooit hoelang de Bultrug in de buurt blijft rondhangen. Maar het wordt sowieso een mooie dag voor een vaartocht. En er zijn altijd andere mooie dingen te zien; bruinvissen, jan-van-genten, misschien de eerste pijlstormvogel....

Als je ook kans wil maken op een plek op de Sirius vrijdag, stuur dan een mail naar info@deltasafari.nl. De kosten worden € 40,- per persoon. En er zijn minimaal 35 deelnemers nodig om de tocht door te laten gaan. Als we meer dan 50 aanmeldingen krijgen, gaat de prijs naar € 35,-.
Houdt deze site in de gaten voor het laatste nieuws.

Update donderdag: We hebben besloten om de tocht van aanstaande vrijdag niet door te laten gaan. Ondanks de enthousiaste reacties van een aantal mensen, hebben we nog niet genoeg aanmeldingen om de tocht door te laten gaan. Dat de bultrug tot nu toe niet meer terug gezien is, heeft daarbij natuurlijk ook niet geholpen.
Maar de reacties die we gekregen hebben, tonen ons wel dat er in de toekomst zeker ruimte is voor zo'n spontane tocht. Dus bij nieuwe bijzondere waarnemingen voor de kust, zullen we zeker opnieuw zo'n tocht organiseren. Je kan je aanmelden voor onze nieuwsbrief, als je ook op de hoogte gehouden wil worden van onze activiteiten (mail naar info@deltasafari.nl)