donderdag 25 juli 2013

Mooie meeuwen

De eerste twee Sunset Safari's hebben we achter de rug. En wat een prachtig weer hebben we dit jaar! Waar we vorig jaar soms bij weer en wind de zee op gingen, kunnen we nu ook echt van de zon genieten. En dan wordt alles gelijk een stukje mooier op de Voordelta. Zelfs de oh-zo-gewone-mantelmeeuwen zien er mooi uit in het avondlicht;


De eerste Safari vorige week liep een beetje mis, omdat gids Eva onderweg ziek werd. Gelukkig hebben de meeste deelnemers daar weinig van gemerkt en is Eva weer helemaal in orde. 
Na een heet begin van deze week, leek de tocht van gisteren toch weer op slecht weer uit te gaan lopen. Maar wonderbaarlijk genoeg brak de zon in de middag al weer door en hebben we een prachtige tocht kunnen maken. Net als vorige week liet een nieuwsgierige gewone zeehond zich zien naast de boot. En deze keer zagen we ook nog wat zeehonden ver weg op de plaat liggen.

Waar?

Daar, bij die windmolens!

De komende weken hebben we nog vijf Sunset Safari's op het programma staan. Meer informatie en data kan je hier vinden. Boeken is ook mogelijk bij de VVV in Ouddorp.

Om af te sluiten nog twee mooie mantel meeuwen in het avondlicht:Alle foto's zijn in groot formaat te zien, door er op te klikken.