woensdag 22 augustus 2012

Dutch Bird Fair

Aanstaand weekend staat Delta Safari op de Dutch Bird Fair in de Oostvaardersplassen. Vanuit onze 'marktkraam' hopen we de vele duizenden vogelaars die op de Fair verwacht worden te informeren over onze tochten op de Noordzee.



468x60.jpg

De Dutch Bird Fair is het vervolg op het Vogelfestival dat tot 2009 werd georganiseerd. De Dutch Bird Fair vindt 25 en 26 augustus plaats in de Oostvaardersplassen bij Lelystad. Beide dagen zijn er tientallen lezingen, excursies en meer dan 100 stands van allerlei organisaties. Het terrein gaat om 10:00 uur open en de dag eindigt om 17:00 uur. Wat er allemaal te doen is kan je lezen op de site www.dutchbirdfair.nl.

Delta Safari heeft ook een kraam op de Fair (nr 4). We hopen de bezoekers te kunnen enthousiasmeren voor onze zeevogeltochten en de Noordzee-zeilreis in het najaar. Ook komt Martijn de Jonge zijn nieuwe boek "Walvissen kijken in Europa" signeren op onze stand. Beide dagen vanaf 12:00 uur.
Wil je ook mee met onze zeevogeltochten in het najaar, wacht dan niet te lang. Want we hopen natuurlijk aanstaand weekend veel nieuwe mensen enthousiast te maken voor onze tochten. Informatie kan je vinden op www.deltasafari.nl, opgeven kan via info@deltasafari.nl