vrijdag 23 december 2011

Achter de schermen

Het lijkt even rustig op het weblog van Delta Safari, maar achter de schermen zijn we hard bezig om in het nieuwe jaar wat professioneler aan de slag te gaan. Op dit moment worden een aantal formele zaken geregeld; zoals inschrijving bij de Kamer van Koophandel en overleg met de provincie over onze geplande tochten in de Voordelta. 


We zijn daarnaast bezig met het opzetten van een website, waar dit weblog onderdeel van zal worden. Met de website proberen we de informatie over zeezoogdieren in de Delta en de Noordzee overzichtelijker aan te bieden. En ook de tochten die we in het nieuwe jaar willen gaan houden zullen daarop in een oogopslag terug te vinden zijn.
In 2012 gaan we het aantal tochten uitbreiden! Om te beginnen met een aantal bruinvissensafari's in het voorjaar. Daarna volgt een serie kortere tochten in de zomervakantie voor de vele toeristen die dan op de eilanden verblijven. En in het najaar gaan we weer de zee op voor de doorgewinterde vogelaars. Begin januari zullen we met een aantal schippers in overleg gaan om de data voor 2012 vast te stellen.
Voor nu wensen we iedereen prettige feestdagen. En als je deze dagen nog een keer uit gaat waaien langs de kust, blijf dan opletten of je ergens een kop of een vin uit het water ziet steken!