vrijdag 22 februari 2013

Twee keer naar de Farne eilanden en meer!

Delta Safari gaat in mei twee keer naar de Farne eilanden in Noord Engeland; de snelste manier om vanuit Nederland broedende papegaaiduikers te zien! De weekendtrip van 31 mei bereikte al een tijdje geleden het minimum aantal deelnemers. Maar ook de trip in het pinkster-weekend (vertrek 17 mei) gaat nu zeker door.


Papegaaiduiker op de Farne Eilanden (2012)

Meer informatie over de trips kan je vinden op onze website (klik hier). Voor de trip op 17 mei zijn nu nog 20 plaatsen beschikbaar. Voor de trip op 31 mei nog maar 7! Boeken kan tot twee maanden van te voren, dus wacht niet te lang met beslissen als je nog mee wilt.
Het verslag van de zelfde trip in 2012 kan je hier lezen.

De aanmeldingen voor de walvisreis naar de Golf van Biskaje lopen helaas minder hard. Over een paar weken moeten we gaan beslissen of de reis door kan gaan. Als we het minimum van 20 deelnemers niet halen, gaan we mogelijk wel met een kleiner gezelschap een aangepaste trip maken. Meer daarover later op dit weblog.
Informatie over de zeven-daagse walvistrip staat hier.

Maar voordat we naar het buitenland vertrekken gaan we eerst nog in onze eigen regio de zee op. Op 10 maart en paasmaandag (1 april) organiseren we Bruinvissen Safari's in de Voordelta. Vanuit Stellendam maken we tochten van vier uur om op zoek te gaan naar deze kleine walvissen. Op beide dagen maken we een ochtend- en een middagtocht. Op onze website kan je zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn per tocht.

Wij staan in de startblokken om aan een nieuw jaar met mooie natuurervaringen te beginnen!