donderdag 14 augustus 2014

We staan weer op de Dutch Bird Fair

Volgende week 23 en 24 augustus staat Delta Safari weer met een kraam op de Dutch Bird Fair. De Dutch Bird Fair is het grootste openlucht natuurfestival van Nederland. Op het festival in de Oostvaardersplassen is een uitgebreid programma met lezingen, excursies en een grote festivalmarkt. Ook voor kinderen is een uitgebreid programma samengesteld. En het mooiste is dat kinderen tot en met 12 jaar gratis naar binnen mogen (volwassenen betalen € 10,- per dag).
De kraam van Delta Safari is net als vorig jaar weer makkelijk te vinden; direct na de ingang aan je rechterhand. Op de kraam kunnen we je het laatste nieuws vertellen over onze activiteiten die we voor 2015 aan het voorbereiden zijn. Zoals een aantal natuurweekenden in ons eigen Delta gebied en een paar leuke nieuwe reizen naar Groot Brittanniƫ.

Ook kunnen we je op de kraam van alles vertellen over onze reis naar de Golf van Biskaje en de zeevogeltochten op de Noordzee, die dit jaar nog op het programma staan. Voor beide hebben we zelfs een kleine beursaanbieding in petto.

Op zo'n festivalmarkt moet je natuurlijk ook iets hebben om uit te delen. Je wil tenslotte een beetje opvallen. We hebben daarvoor een leuk 'promotie-dingetje' gemaakt. We vertellen nog niet wat, maar loop in ieder geval even langs onze kraam, dan krijg je er een paar mee.

Tot in de Oostvaardersplassen!