vrijdag 27 januari 2012

Vogelaar met zeebenen gezocht

Het komende jaar gaat Delta Safari het aantal vaartochten in de Voordelta en op de Noordzee uitbreiden. In totaal staan ongeveer 15 tochten in de planning; van korte zomeravondtochten tot 24 uurs zeevogeltochten. Delta Safari zoekt nu een ervaren zeevogelaar die zin heeft om ons team tijdens deze tochten te versterken.


Op onze tochten gaat een divers pluimage natuurliefhebbers mee. Van mensen die net een kokmeeuw en een zilvermeeuw uit elkaar kunnen houden tot ervaren vogelaars die bij wijze van spreken de vorkstaartmeeuw al op een kilometer afstand spotten. 
We zoeken zo'n ervaren vogelaar die het leuk vindt om zijn kennis over meeuwen en sterns te delen met de deelnemers die mee gaan met onze tochten. Door onderweg, terwijl de meeuwen achter de boot hangen, een 'workshop meeuwen herkennen' te geven. Maar ook het bijhouden van tellijsten, of het chummen tijdens de langere zeevogeltochten kan tot de taken behoren. Daarnaast blijft er natuurlijk genoeg tijd over om zelf van de natuur en de vogels op de Noordzee te genieten.
Wat we zoeken is dus een zeevogelaar met zeebenen die verspreid over het jaar zo'n 10 tot 15 keer mee het water op wil. En wat hebben we te bieden? Omdat we net zijn begonnen met Delta Safari, kunnen we geen goud-omrande arbeidsvoorwaarden aanbieden. Maar wel de mogelijkheid om regelmatig voor nop mee de zee op te gaan, waarbij genoeg tijd overblijft om zelf vogels te spotten of te fotograferen. Over reiskosten moeten we even overleggen, waarbij een kandidaat uit de omgeving natuurlijk voorkeur geniet.
Reageren kan via de e-mail op info@deltasafari.nl.