woensdag 29 mei 2013

Meer Farne foto's

Terwijl de tweede groep zich klaar maakt om aanstaand weekend met Delta Safari naar de Farne eilanden te vertrekken, hebben we nog wat foto's voor jullie van de groep van anderhalve week geleden. Ondanks het grijze weer, hebben we toch nog heel wat leuke foto's toegestuurd gekregen. Hieronder een selectie.


Fotograaf Bas aan het werk (foto: Delta Safari)

Prachtige noordse stern (foto: Henk Hydra)

'Vriendelijke zeehond' (foto: Bas berkhuijsen)

En we kwamen natuurlijk voor de papegaaiduikers! Daarom hebben we flink wat 'puffin'-foto's om uit te kiezen:

(foto: Aad van der Ent)

(foto: Bas Berkhuijsen)

(foto: Henk Hydra)

Meer foto's van Henk Hydra kan je hier vinden. Vooral bij het onderdeel 'de reis' krijg je een goed beeld van de omstandigheden. Net als op onderstaand filmpje dat Henk tussen al het fotograferen door maakte:
Benieuwd naar meer foto's van de Farne eilanden? Kom dan na het weekend nog eens terug, want dan volgt het verslag van de tweede Farne trip van Delta Safari van dit seizoen. Zelf zin gekregen om een keer mee te gaan? Na het weekend volgt meer informatie over onze najaarstrip naar de Farne eilanden. En wil je op de hoogte gehouden worden van de voorjaarstrips in 2014, stuur dan nu alvast een mail naar info@deltasafari.nl Dan hoor je straks als eerste wanneer er nieuwe data bekend zijn.